Kita letak pengetahuan dan imaginasi ke dalam keamalan kami

TEKNOLOGI DAN CERITA KAMI

Kami berasal dari…

Kilang penapisan kami di Jepun beroperasi di bawah teknologi yang tinggi untuk menghasilkan pelincir dalam bentuk yang paling tulen.

Pekerja kita…

Dengan jurutera yang terlatih dan mahir menjangka proses ini, kami membawa yang terbaik dari minyak enjin kami. Minyak enjin kami berbeza dari segi ketahanan, di mana ia adalah kurang sensitif berbanding dengan produk lain di pasaran. Oleh itu, minyak kita mampu menahan suhu yang lebih tinggi.

Janji kami…

Dengan pengetahuan kami yang tinggi dan kemahiran yang hebat, kami menyediakan anda dengan minyak enjin kelas pertama.

Falsafah kami…

Adakah anda masih ingat kereta pertama anda pernah? Ia mungkin 1974 Toyota Corolla atau 1977 Daihatsu Charade yang membawa anda ke tempat-tempat, yang anda tidak pernah berfikir. Ia juga boleh menjadi Subaru Impreza baru yang menjadikan kamu iri hati di kalangan rakan-rakan dan keluarga anda. Apa sahaja kereta pertama anda mungkin, satu perkara yang akan sentiasa kekal jelas; kita tidak pernah lupa kereta pertama kami.

Kami di sini di Mpower Pelincir masih ingat, pembuatan dan jenama kami. Kita ingat waktu melelahkan dilakukan untuk menyempurnakan formula kami, kami ingat pengorbanan kita, dan kita ingat tidur dihabiskan dalam ujian minyak kami untuk prestasi. Namun yang paling penting, kita ingat apa yang diilhamkan oleh semua, yang merupakan orang-orang seperti anda, pemandu. Dari kereta pernah pertama sehingga anda sehingga kini, kami memberi anda yang terbaik untuk membantu menjaga kenderaan anda.

Kami sepenuhnya memahami hubungan antara manusia dan kereta. Kerana kereta yang bukan sahaja satu lagi cara pengangkutan, ia adalah lebih daripada itu. Ia adalah medium menyatakan kasih kita kepada jalan terbuka, ia membawa kepada destinasi kita, dan ia adalah kemungkinan perjalanan.

Ia adalah falsafah kami untuk sentiasa mempunyai hati (enjin) kereta anda dalam terbaik untuk kita. Ia adalah keutamaan utama kami untuk mempunyai minyak enjin kami berkhidmat peminat kereta di mana-mana seperti yang kita memberi jaminan minyak enjin kami akan menjaga kereta anda tidak kira apa.

Seperti mana kebanyakan orang tidak akan lupa kereta pertama mereka, kita tidak akan lupa yang diilhamkan itu semua.

Visi Korporat

Kami berhasrat untuk menjadi yang terbaik dalam teknologi minyak enjin.

Misi Korporat

Untuk berkhidmat kepada semua peminat kereta Malaysia, dengan minyak enjin kami.